Meet the Author

Blissful Girl

“Ya Allah please help me to conquer the world”

I am a wife, a mother to a beautiful daughter and insya Allah expecting to have another daughter in 2014. Amiin.. ❀

I work as an engineer and consultant to one of the best oil and gas company in the world. As a consultant i travel frequently every month. Fatigue and stress catches up and without eating healthy food & supplement, my energy will drain out quickly… Thanks to Shaklee who offer selections of vitamins and supplement, I can maintain my health!

I proudly practice breastfeeding to my daughters too. I am super busy mama, but ensuring my kid's healthy growth is my responsibility!

Advertisements

68 thoughts on “Meet the Author

  1. numpang link juga yah di blogrollnya he2 *Ngarep*
    sama2 suka ijo niy ma gw, tapi gw ijo matanya doank kalo ngeliat rupiah he2

    tapi beneran kok suka ijo2an, kn greenpeace he2
    Lam Kenal ^_^

  2. btw profile lu ini diganti yabuk..kayaknya pertama kali gw baca nggak gini de..ya nggak si san?
    yang ini lebih bernuansa ‘dedicated to my lover ‘..heheheh

    • Hello joan! Thank you for visiting me.. u look different from ur pics on ur webs.. seems the acai berry have successfully worked out to lose your weight! well, keep it up , joan! πŸ™‚

  3. Dear Kak Santi,

    Thanks for commenting on my blog last month. I hope you don’t mind me calling you Kak Santi as you must be at least 6 or 7 years older than me (I’m 14). I love green tea too but without the creamer. I’m amazed with your English! What are you currently studying? Is Tagalog language another type of the Indonesian language? Good luck in your blog and studies! πŸ˜€

    Wassalam,
    Aiman Amani

    • Wa’alaikumsalam Aiman..

      Thank you for dropping a comment on my blog. I also need to say if your blog is really nice and readable.. im enjoyed it too much.. πŸ™‚

      Well, actually im 25 years old now.. πŸ˜›

      Good luck for your studies Aiman!

      Take Care..

      Wassalam,
      Shanty

  4. Hi
    Nice to write article in your blog..Mbak… Ini pertama mampir… Akhirnya sampe ke negeri jiran.. Yach drinking green tea is good for our health… See you in myblog… Sukses untuk study nya

  5. Blognya oke, se oke pemiliknya.
    Maaf lahir batin-selamat berpuasa.
    Masih dinegeri jiran ? jangan lupa patentkan senyummu nduk, entar di claim bahwa senyum itu milik mereka lho.
    Selamat belajar dan sukses selalu.
    Salam dari Surabaya

  6. Halo Santi, Assalamualaikum..
    Salam kenal lagi dari Jakarta, wah.. jauh-hauh sekolah ke negeri jiran ketemu nya ama orang jakarta lagee…hehehe..

    GPP dunk yach..
    Sukses buat studynya yach.. semoga lancar.

    Saya dapat link km dari webnya Mbak Siti Fatimah.

    Kalau berkenan, silakan mampir ke BLOG saya:
    http://adelays.wordpress.com

    Thanks ya… πŸ™‚

  7. Hi blogger,

    Saya Ervi dari http://www.ervioneinworld.blogspot.com/.
    Saya sekarang sedang melakukan penelitian tentang motivasi blogger di
    Jakarta untuk skripsi saya. Saya sangat mengharapkan para blogger
    Jakarta, yang punya blog aktif di blogspot atau wordpress dan berusia
    18-28 tahun, dapat berpartisipasi.

    Caranya gampang, cukup klik link di bawah ini, lalu ikuti petuntuk pengisiannya.

    Ini link kuesionernya:

    https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dElMNWRTbGNDS1BGT3JtRHZVSUtUSFE6MA..

    Mohon bantuan anda untuk mengisi dan share link/message ini kepada
    teman-teman blogger anda.
    Bantuan blogger Jakarta sangat berarti buat saya. Terimakasih.

    Salam blogger Indonesia.

    Regards,
    Ervi

  8. Thanks for commenting on my blog last month. I hope you don’t mind me calling you Kak Santi as you must be at least 6 or 7 years older than me (I’m 14). I love green tea too but without the creamer. I’m amazed with your English! What are you currently studying? Is Tagalog language another type of the Indonesian language? Good luck in your blog and studies!
    +1

  9. mau tanya tentang UTP boleh??
    saya mau ambil master by research disana..di mechanical dept..
    apakah ada scholarship disana??saya sudah berhubungan dengan dosen disana..mereka meminta mengirimkan proposal penelitian..proposal seperti apa yang harus saya kirimkan..pakaah judulnya dari saya atau pengajar disana?
    terimakasi

    • oh.. saya juga dari ME dept. πŸ˜›
      Kalo scholarship sih ada, tapi ga smua orang bs dapet karena ada interview dan selalu dipantau setiap semester. Coba aja buka websitenya UTP trus liat apakah ada GA scheme untuk PostGrad. GA Scheme itu scholarship dari UTP.

      Proposal penelitian itu berisi rencana studi kamu di UTP. singkat kata, kamu udah harus study literature, review, etc untuk ngelanjutin studi kamu. Nanti mereka akan baca proposal kamu dan nyariin SPV yang pas untuk research topic kamu.
      Kalo emang proposal kamu ga align dengan UTP vision n mission, bs jadi diganti topiknya oleh SPV di UTP.

      All the best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s