This is it!

Hari ini teman baik saya ngasi tahu kalau saya telah melakukan kesalahan besar dan melewatkan kesempatan emas! Hiks.. Dia dah pernah bilang kayak gini bulan Maret kemaren.. Tapi tadi siang bilang lagi.. hiks.. šŸ˜¦

Sebelom solat

Alay Rohali

Jadi ceritanya gini,

Temen saya melihat paper saya di presentasiin di conference international bulan Maret kemarin oleh Supervisor saya di Hotel bagus di KL. Kebetulan spv saya ga bilang ttg informasi si hotel.. Ternyata ya sodara-sodara, hotelnya keren banget!! Yang nginep kesini juga orang-orang penting kayak Ratu Elizabeth, Ratu Jordan atau First Lady Nigeria dan juga raja-raja Arab..

amazing horse

amazing horse

Palace of the Golden Horses, tagged as Asia’s Most Extraordinary Hotel, is a world-class award winning luxury hotel located within MINES Resort City and just 20 minutes away from the city centre and 35 minute drive from KLIA. It offers 480 exquisite guestrooms and suites, 5 restaurants, 2 lounges of international standards, a business center, a swimming pool as well as a fully-equipped gym.

The roof

The roof

This enchanting palatial hotel is best noted for its dedicated conference center, the Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Conference Center. Located in its very own private wing, it offers unrivalled conference space with a total of 21 meeting rooms equipped with state-of-the-art facilities, individual lighting control, video and teleconferencing facilities, including an auditorium and the Royal Ballroom with a maximum seating capacity of up to 2000 persons. Blending the best of Moorish and Malaysian architecture, this unique hotel features the Dignitaries Club Floor with a Business Center and a lounge, complete with butler, concierge and secretarial services, for your privacy and personalized attention.

Like a palace!!

Like a palace!!

Overlooking the picturesque 150-acre lake, Palace of the Golden Horses is the epitome of beauty, grace and luxury and has won great praise from even Head of States.









Kami, para students di jatahin 500 RM/conference. Dan kebetulan research saya ada projectnya, jadi semahal apapun bakal dibayarin. Naahh.. yang bikin mpet, saya ga tau kalo hotelnya keren banget!! Hotel ini juga disebut seven wonders of Malaysia.. coba ya!

Selain itu, conference yang diadakan di hotel ini cuman dua tahun sekali.. aiih.. cape dehh.. Artinya, tahun 2011 baru ada lagi.

Kalo mau yang berkunjung atau menginap di hotel ini boleh-boleh aja kok.. lagi ada promo loooh.. $_$

Kuala Lumpur @ Leisure (PER PERSON) 3D2N Ext. Night
Deluxe Room RM 355.00 RM 178.00
Lakeview Room RM 409.00 RM 205.00
Executive Suite RM 575.00 RM 288.00

3D2N Package inclusive :
* 2 nights accommodation base on Twin Sharing basis
* 2 breakfast

Package rate valid from 01 Apr 2009 till 31 Mar 2010. Source

Ayo sapa yang mau kawin.. Tempat yang asyik buat honeymoon! hihihi..

The hotel : http://www.palaceofthegoldenhorses.com.my/

Advertisements

22 thoughts on “This is it!

  1. Hmm..
    Boleh juga tuh..
    Bisa jadi rancangan kesana..
    Tapi kalo bwt honeymoon..
    Lebih pilih di Indonesia aja kyknya..
    Bunaken, toba ato bali asyik juga tuh..
    Hehehe..
    Met knal ya ce.. šŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s