Permanent Head Damage (PhD)

100% CERTIFIED ORGANIC cotton, Price: $16.00

100% CERTIFIED ORGANIC cotton, Price: $16.00

The Top Ten Lies Told by Graduate Students

(according to the Harvard Crimson)

10. It doesn’t bother me at all that my college roommate is making $80,000 a year on Wall Street. (Saya pasti bisa dapetin untung lebih banyak..)

9. I’d be delighted to proofread your book/chapter/article. (padahal saya nyari proof reader nehh..)

8. My work has a lot of practical importance. (saya udah kerja mati2an nyari data..)

7. I would never date an undergraduate. (ga juga ah..)

6. Your latest article was so inspiring. (Tapi ga lebih keren dari punya gw..)

5. I turned down a lot of great job offers to come here. (Lulusan terbaik getoo..)

4. I just have one more book to read and then I’ll start writing. (Tapi nulisnya ga mulai-mulai..)

3. The department is giving me so much support. (Preeeet… menjilat )

2. My job prospects look really good. (High Confidence)

1. No really, I’ll be out of here in only two more years. (dengan catatan semuanya oke..)

Kalo yang ini joke ttg sebagai teaching assistant..

Top Five Lies Told by Teaching Assistants:

  1. I’m not going to grant any extensions.
  2. Call me any time. I’m always available. (ahahahhahahhaha… gw banget.. πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€)
  3. It doesn’t matter what I think; write what you believe.
  4. Think of the midterm as a diagnostic tool.
  5. My other section is much better prepared than you guys.

Sources

Pagi ini saya maenan gamesnya einstein. Seru gt gamenya.. sok atuh dicoba.. πŸ™‚


Ayo, belajar lagi ya Shanty.. minggu depan would be a tough week.. be patient.


Ya Allah berilah aku kemudahan menyelesaikan studiku dan berilah aku pekerjaan sebelum aku lulus.. Amiin.

Advertisements

18 thoughts on “Permanent Head Damage (PhD)

  1. wuahhh, ikutan nyoba gak ya ..

    betewe, terimakasih udah mampir2 ke tempat saya ya , sering-sering ya, oleh-oleh juga ya … πŸ˜€

  2. Amin.
    semoga lulus dengan nilai yang memuaskan dan dapet pekerjaan sebelum lulus

    bener mbak Santy win sekarang ada di malay tapi bulan 8 nanti win balik ke indonesia lagi

  3. saya baca tulisan paling bawah aja, udah 3 kali balikan baca dari atas sampe bawah masih ga mudeng juga… hehe…

    Amin atas doanya nenk… semoga terkabul πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s